Wihlborgs Fastigheter är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter, främst kontor och logistiklokaler, i framförallt Malmö och Köpenhamn.

Wihlborgs Fastigheter grundades redan 1916 och har sedan dess vuxit och utvecklats till att bli en av de ledande aktörerna inom fastighetssektorn i södra Sverige. Bolaget har en stark position på marknaden och har en imponerande portfölj av fastigheter.

En av Wihlborgs Fastigheters styrkor är deras fokus på hållbarhet och miljö. Bolaget strävar efter att bygga och förvalta fastigheter på ett sätt som minimerar deras påverkan på miljön. De arbetar aktivt med att minska energiförbrukningen och använda förnybara energikällor i sina fastigheter.

Wihlborgs Fastigheter har även ett starkt engagemang för samhällsansvar och bidrar till lokalsamhället genom att stödja olika projekt och initiativ. Bolaget har ett gott rykte och anses vara en pålitlig och pålitlig partner inom fastighetsbranschen.

Sammanfattningsvis är Wihlborgs Fastigheter ett väletablerat börsbolag inom fastighetsbranschen. Med sin fokus på hållbarhet och samhällsansvar har de lyckats bygga upp en imponerande portfölj av fastigheter och är en betrodd aktör på marknaden.
Telegram om bolaget Wihlborgs Fastigheter

Wihlborgs Fastigheter aktie

Namn
Wihlborgs Fastigheter
Status
Listad
Ticker
WIHL
Lista
Large Cap
Aktier
307 426 912
Sektor
Finans