Mest lästa

Lena Hallengren (S) om dramatiska knapp-missen: "Tryckte upp pressekreteraren mot dörren"

Lena Hallengren svarar på svenskarnas Google-frågor: "Jämlikt samhälle"

Valet 2022 närmar sig med stormsteg och Google-sökningarna om riksdagspartierna går varma. I Nyheter24:s podcast "24 Frågor" fick socialminister Lena Hallengren svara på fyra av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Socialdemokraterna.

KD-toppen avslöjar tabben under första dagen i riksdagen: "Sova på Socialdemokraternas vind"

I Nyheter24:s podcast "24 Frågor" berättar Andreas Carlson, gruppledare och rättspolitisk talesperson för Kristdemokraterna, om höjdpunkter under sin politiska karriär – och en tabbe han minns.

Andreas Carlson: Därför ska du rösta på Kristdemokraterna i valet 2022

Varför ska man rösta på Kristdemokraterna i valet 2022? Det svarar Andreas Carlson, gruppledare och rättspolitisk talesperson för Kristdemokraterna, på i Nyheter24:s podcast "24 Frågor".

Andreas Carlson svarar på svenskarnas Google-frågor: "Modigt"

Valet 2022 ligger runt hörnet och Google-sökningarna om riksdagspartierna avlöser varandra. I Nyheter24:s podcast "24 Frågor" fick Andreas Carlson (KD) svara på fyra av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kristdemokraterna.

Andreas Carlson: Det här vill KD göra i 5 brinnande frågor

Hur vill Kristdemokraterna förändra den svenska integrationspolitiken, vad vill man göra för att förbättra skolan och hur vill partiet motverka kriminaliteten? Det svarade Andreas Carlson (KD) på i Nyheter24:s podcast "24 Frågor".

Nooshi Dadgostar svarar: Det här vill V göra i 5 brinnande frågor

SD-toppen vill se Miljöpartiet under spärren: "Gör livet surt"

Om Sverigedemokraternas rättspolitiske talesperson Tobias Andersson ska välja ett parti han vill se under riksdagsspärren så faller valet på Miljöpartiet. – De har bidragit till att kraftigt försämra Sverige, säger han i Nyheter24:s podcast "24 Frågor".

Tobias Andersson (SD) svarar på svenskarnas Google-frågor: "Mer fel än så kan det inte vara"

Valet 2022 närmar sig och Google-sökningarna om de svenska partierna går varma. I Nyheter24:s podcast "24 Frågor" fick Tobias Andersson, rättspolitisk talesperson för Sverigedemokraterna, svara på fyra av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om partiet.

Märta Stenevis syrliga pik till Johan Pehrson: "Bättre på det än att vara liberal"

Märta Stenevi om vanliga fördomen: "Roliga Flashback-trådar"

När Märta Stenevi medverkar i Nyheter24:s "24 Frågor" berättar hon om den vanligaste fördomen hon möter om sig själv. – Det finns ju många roliga Flashback-trådar att gräva i, konstaterar MP-språkröret.

Märta Stenevi svarar: Det här vill MP göra i 5 brinnande frågor

Hur vill Miljöpartiet förbättra svensk sjukvård, vad vill partiet göra för att motverka kriminaliteten och hur vill man få bukt på klimatförändringar? Det svarade Märta Stenevi på i Nyheter24:s podcast "24 Frågor".