AFRY, tidigare känd som ÅF Pöyry, är ett ledande svenskt börsbolag inom teknik- och konsultbranschen. Företaget erbjuder expertis inom områden som infrastruktur, industri, energi och digitalisering. Med över 17 000 anställda i mer än 50 länder är AFRY en global aktör som arbetar med att skapa hållbara lösningar för en bättre framtid.

AFRY har en imponerande historia som sträcker sig över mer än 120 år. Bolaget grundades 1895 och har sedan dess utvecklats till en betydande aktör inom teknik- och konsultbranschen. Genom åren har AFRY genomfört en rad framgångsrika projekt över hela världen och har byggt upp ett starkt rykte för sin kompetens och pålitlighet.

En av AFRY:s styrkor är deras breda kompetens inom olika områden. Företaget kan erbjuda helhetslösningar genom att kombinera teknisk expertis med affärsförståelse. Detta gör att de kan hjälpa sina kunder att optimera sina processer, minska sin miljöpåverkan och öka sin konkurrenskraft.

AFRY:s framgångar har inte gått obemärkt förbi på börsen. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil finansiell ställning. Genom att kontinuerligt investera i forskning och utveckling, samt genom förvärv av kompletterande företag, strävar AFRY efter att vara en ledande aktör inom sin bransch.

I en värld där hållbarhet blir allt viktigare, är AFRY väl positionerat för att möta de utmaningar och möjligheter som uppstår. Genom att erbjuda innovativa och hållbara lösningar bidrar AFRY till att bygga en bättre framtid för både sina kunder och samhället som helhet.
Telegram om bolaget AFRY

AFRY aktie

Namn
AFRY
Status
Listad
Ticker
AFRY
Lista
Large Cap
Aktier
113 251 741
Sektor
Industri