Atrium Ljungberg är ett börsbolag som är specialiserat inom fastighetsbranschen. Bolaget är känt för att utveckla och förvalta kommersiella fastigheter, främst inom segmentet kontor och handel.

Atrium Ljungberg grundades redan 1921 och har sedan dess byggt upp en imponerande portfölj av fastigheter runt om i Sverige. Bolaget är aktivt i flera städer, inklusive Stockholm, Göteborg och Malmö.

En av Atrium Ljungbergs framstående egenskaper är deras fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Bolaget strävar efter att bygga och förvalta fastigheter på ett sätt som minimerar deras påverkan på miljön. De har också ett starkt engagemang för samhällsutveckling och arbetar aktivt med att skapa attraktiva och levande stadsmiljöer.

Atrium Ljungberg är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk ställning. Bolaget har visat sig vara framgångsrikt på marknaden och har en stark position inom fastighetsbranschen.

Sammanfattningsvis är Atrium Ljungberg ett börsbolag som är välkänt inom fastighetsbranschen. Med sin långa historia, fokus på hållbarhet och starka ekonomiska ställning är bolaget en viktig aktör på marknaden.
Telegram om bolaget Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg aktie

Namn
Atrium Ljungberg
Status
Listad
Ticker
ATRLJ B
Lista
Large Cap
Aktier
133 220 736
Sektor
Finans