Balco Group är ett börsbolag som är specialiserat på att tillverka och installera balkonger och inglasningar. Bolaget grundades 1987 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sin bransch i Sverige.

Balco Group erbjuder skräddarsydda lösningar för både bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design. Bolaget strävar efter att skapa balkonger och inglasningar som inte bara förbättrar livskvaliteten för sina kunder, utan även bidrar till en hållbar och energieffektiv boendemiljö.

Genom åren har Balco Group utvecklat en stark position på marknaden och har etablerat sig som en pålitlig partner inom byggbranschen. Bolaget har även expanderat internationellt och har idag verksamhet i flera europeiska länder, inklusive Tyskland, Storbritannien och Nederländerna.

Balco Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren, vilket har bidragit till att stärka deras position på marknaden.

Med sin erfarenhet, kompetens och innovativa produkter fortsätter Balco Group att vara en ledande aktör inom balkong- och inglasningsbranschen. Bolaget strävar efter att fortsätta växa och erbjuda sina kunder de bästa lösningarna för att förbättra deras boendemiljö.
Telegram om bolaget Balco Group

Balco Group aktie

Namn
Balco Group
Status
Listad
Ticker
BALCO
Lista
Mid Cap
Aktier
21 909 348
Sektor
Industri