Corem Property Group är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Sverige, främst inom segmentet logistik och industri.

Corem Property Group grundades år 2009 och har sedan dess vuxit till att bli en betydande aktör på marknaden. Bolaget har en portfölj bestående av ett stort antal fastigheter, spridda över hela landet.

En av Corem Property Groups styrkor är deras fokus på hållbarhet och miljö. Bolaget strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att investera i energieffektiva lösningar och gröna teknologier. De arbetar även aktivt med att minska sitt koldioxidavtryck och öka återvinningen inom sina fastigheter.

Bolaget har en stabil ekonomisk grund och har visat på god lönsamhet under de senaste åren. Corem Property Group har även en stark position på marknaden och har etablerat långsiktiga relationer med sina hyresgäster.

I framtiden planerar Corem Property Group att fortsätta växa och utveckla sin fastighetsportfölj. Bolaget kommer att fortsätta fokusera på hållbarhet och miljö, samtidigt som de strävar efter att erbjuda attraktiva och moderna fastigheter till sina hyresgäster.
Telegram om bolaget Corem Property Group

Corem Property Group aktie

Namn
Corem Property Group
Status
Listad
Ticker
CORE B
Lista
Large Cap
Aktier
1 124 867 986
Sektor
Finans