Creades är ett svenskt börsbolag som är specialiserat på att investera i och utveckla små och medelstora företag. Bolaget grundades ursprungligen 1993 som en del av familjen Wallenbergs investeringsverksamhet och noterades på Stockholmsbörsen 2012.

Creades har en långsiktig investeringsstrategi och fokuserar på att skapa värde genom att aktivt delta i företagens utveckling. Bolaget investerar främst i företag inom sektorerna teknik, industri och konsumentprodukter. Creades har en bred portfölj av bolag och äger aktier i företag som exempelvis Avanza, Bilia och Dustin.

Creades har en stark finansiell ställning och en erfaren ledning som har gedigen kunskap om att identifiera och utveckla framgångsrika företag. Bolaget har en tydlig strategi att investera i bolag med starka affärsmodeller och potential för tillväxt.

Genom att vara aktivt engagerade ägare arbetar Creades för att skapa långsiktigt värde för sina aktieägare. Bolaget har en stark track record och har genom åren genererat goda avkastningar för sina investerare.

Creades är ett spännande börsbolag för investerare som är intresserade av att investera i små och medelstora företag med stor potential. Bolaget erbjuder en diversifierad portfölj och en möjlighet att vara med och bidra till tillväxten och utvecklingen av svenska företag.
Telegram om bolaget Creades

Creades aktie

Namn
Creades
Status
Listad
Ticker
CRED A
Lista
Large Cap
Aktier
135 762 391
Sektor
Finans