EQT är ett börsbolag som grundades 1994 och är idag en av Europas ledande investeringsföretag. Bolaget fokuserar på att investera i och utveckla företag inom olika branscher och regioner.

EQT har en långsiktig strategi och arbetar aktivt med att skapa värde för sina investerare och portföljbolag. Genom att tillhandahålla kapital, expertis och nätverk hjälper EQT sina portföljbolag att växa och nå sin fulla potential.

Bolaget har en bred portfölj av investeringar inom olika sektorer, inklusive industri, teknologi, hälsa och konsumtionsvaror. EQT är också aktivt engagerade i hållbarhetsfrågor och strävar efter att skapa positiva samhällseffekter genom sina investeringar.

EQT är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget har en erfaren och kompetent ledning som har en gedigen kunskap om investeringsbranschen.

Sammanfattningsvis är EQT ett framstående börsbolag som är välpositionerat för att fortsätta växa och skapa värde för sina investerare och portföljbolag. Med sin långsiktiga strategi och fokus på hållbarhet är EQT en aktör att räkna med på den internationella investeringsmarknaden.
Telegram om bolaget EQT

EQT aktie

Namn
EQT
Status
Listad
Ticker
EQT
Lista
Large Cap
Aktier
1 186 623 591
Sektor
Finans