H&M är ett välkänt börsbolag inom modeindustrin. Företaget grundades 1947 och har sedan dess blivit en av världens största klädkedjor. H&M erbjuder ett brett sortiment av kläder, accessoarer och kosmetika till överkomliga priser.

Bolaget är känt för sin snabba modeproduktion och förmåga att erbjuda de senaste trenderna till sina kunder. H&M har ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan. De strävar efter att använda mer hållbara material och minska avfallet i sin produktion.

H&M är noterat på Stockholmsbörsen och har en global närvaro med butiker i över 70 länder. Bolaget har även en stark online-närvaro och erbjuder e-handel till sina kunder över hela världen.

Trots att H&M har mött vissa utmaningar på senare tid, som en ökad konkurrens och förändrade köpbeteenden, fortsätter bolaget att vara en viktig aktör inom modeindustrin. Med sin starka varumärkesidentitet och ständiga strävan efter innovation och hållbarhet, förväntas H&M fortsätta vara en framgångsrik aktör på börsen.
Telegram om bolaget H&M

H&M aktie

Namn
H&M
Status
Listad
Ticker
HM B
Lista
Large Cap
Aktier
1 629 686 837
Sektor
Konsumenttjänster