Instalco är ett börsbolag som är verksamt inom installationsbranschen. Bolaget grundades 2014 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sitt område i Norden.

Instalco erbjuder ett brett utbud av installationslösningar inom el, värme, ventilation, kyla och sanitet. Bolaget har en stark närvaro på den svenska marknaden, men är även verksamt i Norge, Finland och Danmark.

En av Instalcos styrkor är deras förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter kundernas specifika behov. Bolaget har en bred kompetens inom olika områden och kan därmed erbjuda helhetslösningar till sina kunder.

Instalco har även en stark fokus på hållbarhet och miljö. Bolaget strävar efter att minska sin påverkan på miljön genom att erbjuda energieffektiva lösningar och använda förnybara energikällor.

Börsbolaget Instalco har visat en stabil tillväxt sedan sin start och har en stark position på marknaden. Bolaget har även genomfört flera förvärv för att stärka sin verksamhet och expandera till nya geografiska områden.

Sammanfattningsvis är Instalco ett börsbolag inom installationsbranschen som erbjuder skräddarsydda lösningar inom el, värme, ventilation, kyla och sanitet. Bolaget har en stark position på marknaden och strävar efter att vara hållbart och miljövänligt.
Telegram om bolaget Instalco

Instalco aktie

Namn
Instalco
Status
Listad
Ticker
INSTAL
Lista
Large Cap
Aktier
264 107 025
Sektor
Industri