JM är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsutveckling och byggande. Bolaget grundades redan 1945 och har sedan dess varit en ledande aktör inom branschen. JM fokuserar främst på att utveckla bostäder och kommersiella fastigheter i Sverige, Norge och Finland.

Bolaget har en stark position på marknaden och är känt för sin höga kvalitet och hållbarhetsfokus. JM strävar efter att skapa attraktiva och hållbara bostäder som möter kundernas behov och samtidigt tar hänsyn till miljön.

JM har en diversifierad portfölj av projekt, vilket innebär att de är aktiva inom både nyproduktion och renovering av befintliga fastigheter. Bolaget har även en stark närvaro i tillväxtregioner, vilket ger dem goda möjligheter att dra nytta av marknadens utveckling.

JM är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat på god lönsamhet och har en stark finansiell ställning. Detta gör att JM har möjlighet att fortsätta investera i nya projekt och expandera sin verksamhet.

Sammanfattningsvis är JM ett väletablerat börsbolag inom fastighetsutveckling och byggande. Bolaget har en stark position på marknaden och är känt för sin höga kvalitet och hållbarhetsfokus. Med en diversifierad portfölj av projekt och en stabil ekonomisk utveckling är JM väl rustade för framtiden.
Telegram om bolaget JM

JM aktie

Namn
JM
Status
Listad
Ticker
JM
Lista
Large Cap
Aktier
64 504 840
Sektor
Finans