Medivir är ett svenskt börsbolag inom läkemedelsindustrin. Bolaget fokuserar på att utveckla innovativa läkemedel inom områden som onkologi och infektionssjukdomar. Medivir har en stark forsknings- och utvecklingsportfölj och samarbetar även med andra läkemedelsföretag för att accelerera utvecklingen av nya behandlingar.

En av Medivirs mest framgångsrika produkter är läkemedlet Olysio, som används för behandling av hepatit C. Olysio har visat sig vara mycket effektivt och har förbättrat livskvaliteten för många patienter världen över. Medivir fortsätter att investera i forskning och utveckling för att hitta nya behandlingsalternativ inom olika terapiområden.

Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Medivir har även etablerat sig som en ledande aktör inom läkemedelsindustrin och har samarbetsavtal med flera stora internationella läkemedelsföretag.

Medivir strävar efter att bidra till att förbättra människors hälsa och livskvalitet genom att utveckla innovativa läkemedel. Bolaget har en stark position inom branschen och fortsätter att driva framgångsrika projekt för att möta de medicinska behoven hos patienter världen över.
Telegram om bolaget Medivir

Medivir aktie

Namn
Medivir
Status
Listad
Ticker
MVIR
Lista
Small cap
Aktier
56 706 151
Sektor
Hälsovård