New Wave är ett börsbolag som är verksamt inom mode- och livsstilsbranschen. Bolaget grundades år 2006 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sin bransch.

New Wave erbjuder ett brett sortiment av kläder, accessoarer och skor för både kvinnor och män. Bolaget har flera egna varumärken, såsom Desigual, Odd Molly och Tiger of Sweden, som är välkända och populära över hela världen.

En av New Waves styrkor är deras förmåga att identifiera och följa de senaste trenderna inom mode. Bolaget har ett dedikerat designteam som ständigt arbetar med att skapa innovativa och attraktiva produkter som tilltalar sina kunder.

Utöver sina egna varumärken samarbetar New Wave även med andra kända designers och varumärken för att kunna erbjuda ett ännu bredare utbud till sina kunder. Detta gör att bolaget kan hålla sig relevant och konkurrenskraftigt i en bransch som ständigt förändras.

New Wave är även engagerade i hållbarhetsfrågor och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin klimatpåverkan och att säkerställa att deras produkter tillverkas under rättvisa arbetsförhållanden.

Som börsbolag är New Wave noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har visat god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren, vilket har bidragit till att stärka deras position på marknaden.

Sammanfattningsvis är New Wave ett framstående börsbolag inom mode- och livsstilsbranschen. Med sin breda produktportfölj, starka varumärken och fokus på hållbarhet har bolaget etablerat sig som en ledande aktör och fortsätter att växa och utvecklas.
Telegram om bolaget New Wave Group

New Wave Group aktie

Namn
New Wave Group
Status
Listad
Ticker
NEWA B
Lista
Large Cap
Aktier
132 687 086
Sektor
Konsumentvaror