OX2 är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom förnybar energi. Bolaget grundades år 2004 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom vindkraft och solenergi i Norden och Europa.

OX2 utvecklar, bygger och driver vindkrafts- och solenergiprojekt. Bolaget har en imponerande portfölj av projekt, både i Sverige och internationellt. Genom att använda modern teknik och innovativa lösningar strävar OX2 efter att producera ren och hållbar energi på ett effektivt sätt.

Bolaget har ett starkt fokus på att minska koldioxidutsläppen och bidra till en mer hållbar framtid. Genom att investera i förnybar energi bidrar OX2 till att minska beroendet av fossila bränslen och bekämpa klimatförändringarna.

OX2 är även engagerade i samhällsutveckling och arbetar nära lokalbefolkningen i de områden där deras projekt är belägna. Bolaget strävar efter att skapa positiva effekter för både miljön och de lokala samhällena.

Med sin expertis och erfarenhet inom förnybar energi har OX2 blivit en betrodd partner för både investerare och samarbetspartners. Bolaget fortsätter att expandera och driva på utvecklingen av förnybar energi, och spelar en viktig roll i omställningen till en mer hållbar framtid.
Telegram om bolaget OX2

OX2 aktie

Namn
OX2
Status
Listad
Ticker
OX2
Lista
Large Cap
Aktier
272 517 586
Sektor
Energi