Volati är ett svenskt börsbolag som grundades år 2003. Bolaget är verksamt inom industri- och handelssektorn och fokuserar på att förvärva och utveckla små och medelstora företag. Volati har en decentraliserad affärsmodell där de förvärvar företag inom olika branscher och ger dem möjlighet att fortsätta driva sin verksamhet självständigt, samtidigt som de kan dra nytta av Volatis resurser och erfarenhet.

Volati har en stark tillväxtstrategi och har genom åren förvärvat ett stort antal företag inom olika branscher, såsom bygg, industri, teknik och detaljhandel. Bolaget strävar efter att skapa värde genom att utveckla och förbättra de förvärvade företagen, både organiskt och genom synergier mellan olika dotterbolag.

Volati är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Bolaget har visat god lönsamhet och har en stark track record när det gäller att skapa värde för sina aktieägare. Volati har även ett tydligt hållbarhetsfokus och strävar efter att vara en ansvarsfull och hållbar aktör på marknaden.

Sammanfattningsvis är Volati ett svenskt börsbolag som förvärvar och utvecklar små och medelstora företag inom olika branscher. Bolaget har en stark tillväxtstrategi och strävar efter att skapa värde för sina aktieägare genom att utveckla och förbättra de förvärvade företagen. Volati är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning.
Telegram om bolaget Volati

Volati aktie

Namn
Volati
Status
Listad
Ticker
VOLO
Lista
Large Cap
Aktier
79 406 571
Sektor
Industri