Mest lästa

Madelen, 31, sparade ihop en miljon innan 27 års ålder – så lyckades hon

Renoveringarna som får värdet på din bostad att rasa – mäklarens varning: "Blir fel"

Är du i renoveringstaget? Då finns det några saker du helst ska undvika – annars riskerar du att sänka värdet på din bostad. – Det blir fel, säger Pia-Lotta Svensson, mäklare hos Fastighetsbyrån, till Nyheter24.

Vanligaste misstaget som deltagarna gör i Lyxfällan: "Blir mycket värre"

Magnus Hedberg har varit programledare för Lyxfällan i ett flertal år, och för Nyheter24 berättar han om en viss röd tråd som han har noterat bland många av deltagarna. – Sen är karusellen igång, och plötsligt så växer det över huvudet på en, säger Lyxfällan-experten.

Förvarar du bilnyckeln här? Det kan stå dig dyrt • Juristen: "En risk"

Att bli av med sin bilnyckel kan bli en dyr historia, inte minst om bilen den tillhör blir stulen. Nyheter24 har pratat med Sofia Ulriksson, jurist vid Konsumenternas försäkringsbyrå, om vad som gäller kring nyckelförlust och vad du bör ha koll på.

Så kickstartar du sparandet efter semestern: ”Mest effektiva sättet…”

När semestern är slut och sommaren börjar övergå i höst kan sparkontot för många eka tomt. Därför har Nyheter24 pratat med pengacoachen Mathilda Vernersson om vilka tips det finns för att komma igång med sparandet igen.

Löper din bundna bolåneränta ut? Här är 4 tips för att lindra den ekonomiska smällen

Oroliga tider där höga räntor och dyrare omkostnader blivit en del av vardagen gör många nervösa inför att bolåneräntor börjar övergå från bundna till rörliga. Men det finns tips du bör känna till för att hantera en ekonomisk smäll.

Lyxfällan-Magnus skarpa varning – dyra misstaget många gör på semestern: “Baksmälla”

Så pressar du ner dina matkostnader – med superenkla knepet: "Spara tusenlappar"

Har du och din familj svårt att hålla nere matkostnaderna samtidigt som det slängs mat i ert hushåll? Bloggaren och den ekonomiska influencern Sandra Karlsson har mängder av tips och råd för hur du får ner kostnaden och minskar svinnet.

Lyxfällan-Magnus 3 enkla tips för att maxa semesterkassan: “Kostar en fjärdedel”

Solen skiner och sommaren står för dörren. Men under semestern tenderar pengarna att rinna iväg mer än vanligt. Lyxfällan-experten Magnus Hedberg ger därför sina bästa tips för att bygga upp en så stor semesterkassa som möjligt.

Lyxfällan-Magdalena avslöjar – här är deltagaren som gjort mig argast: "Ett ord..."

Här är fallen som Lyxfällans Philip Diab aldrig glömmer: “Jävla pajas”

Vi har sett en del olika programledare i tittarsuccén Lyxfällan, men ett stående inslag som funnits med i över tio år är deltagarnas samtal med coachen Philip Diab. För Nyheter24 berättar han om fallen han aldrig glömmer. – Jag såg på kamerakillarna att de tänkte “fy fan, nu smäller det”.

Patrick Grimlund lämnade Lyxfällan – så gick det sen

Patrick Grimlund var, under flera års tid, en av de programledare som räddade skuldsatta svenskar ur ekonomisk knipa på bästa sändningstid i "Lyxfällan". Men vad hände egentligen sen, efter att han lämnat tv-rutan år 2017?