Atlas Copco är ett globalt börsbolag som grundades 1873 i Sverige. Företaget är specialiserat på att tillverka och sälja industriella verktyg, utrustning och system för olika branscher, inklusive gruvdrift, bygg- och anläggning, tillverkning och energisektorn.

Atlas Copco är känt för sin höga kvalitet och innovativa produkter. Företaget erbjuder ett brett utbud av lösningar, inklusive kompressorer, vakuumteknik, industriella verktyg och monteringssystem. Deras produkter används över hela världen och hjälper företag att öka sin produktivitet och effektivitet.

Företaget har en stark närvaro på marknaden och har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område. De har också ett starkt fokus på hållbarhet och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda energieffektiva lösningar och minska utsläppen.

Atlas Copco är noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil finansiell ställning. Företaget har visat en kontinuerlig tillväxt och har en stark position på marknaden. De har också ett gott rykte för sin affärsetik och företagskultur.

Sammanfattningsvis är Atlas Copco ett välrenommerat börsbolag som erbjuder högkvalitativa industriella verktyg och utrustning. Med sin starka närvaro på marknaden och fokus på hållbarhet är de väl positionerade för att fortsätta växa och vara en ledande aktör inom sin bransch.
Telegram om bolaget Atlas Copco

Atlas Copco aktie

Namn
Atlas Copco
Status
Listad
Ticker
ATCO B
Lista
Large Cap
Aktier
4 918 452 416
Sektor
Industri