Bilia är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom bilhandel och service. Företaget grundades 1963 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens största bilåterförsäljare. Bilia representerar flera olika bilmärken och erbjuder både nya och begagnade bilar till försäljning.

Utöver försäljning av bilar erbjuder Bilia även service och reparationer genom sina verkstäder. Företaget har ett brett utbud av tjänster för att underlätta för sina kunder, inklusive försäkringar, finansiering och leasing.

Bilia är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark närvaro i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Företaget har över 130 anläggningar och sysselsätter mer än 4 000 medarbetare.

Bilia har en stark position på marknaden och har genom åren byggt upp ett gott rykte för sin kundservice och högkvalitativa produkter. Bolaget har också visat på god lönsamhet och har haft en stabil tillväxt.

I en bransch som ständigt förändras och utvecklas, fortsätter Bilia att anpassa sig för att möta kundernas behov och förväntningar. Genom att erbjuda innovativa lösningar och hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna inom bilindustrin, fortsätter Bilia att vara en pålitlig partner för bilägare och bilentusiaster.
Telegram om bolaget Bilia

Bilia aktie

Namn
Bilia
Status
Listad
Ticker
BILI A
Lista
Large Cap
Aktier
96 299 952
Sektor
Konsumenttjänster