Ratos är ett svenskt börsbolag som grundades 1933 och är idag en av Nordens ledande investmentbolag. Bolaget fokuserar på att äga och utveckla medelstora företag inom olika branscher. Ratos har en bred portfölj av bolag inom sektorer som industri, bygg, konsumentvaror och tjänster.

Genom att vara en aktiv ägare och samarbeta med företagens ledning, strävar Ratos efter att skapa långsiktig tillväxt och värdeökning för sina aktieägare. Bolaget har en tydlig investeringsstrategi som innebär att de investerar i bolag med starka marknadspositioner, goda tillväxtmöjligheter och potential att förbättra sin lönsamhet.

Ratos har en stark finansiell ställning och en erfaren ledning som har lång erfarenhet av att driva och utveckla företag. Bolaget har även ett etiskt ramverk som de följer och tar hänsyn till sociala och miljömässiga faktorer i sina investeringar.

Genom att vara aktiv på börsen och investera i olika branscher bidrar Ratos till att skapa tillväxt och sysselsättning i samhället. Bolaget har en stark position på marknaden och fortsätter att söka efter nya investeringsmöjligheter för att expandera sin portfölj och skapa värde för sina aktieägare.
Telegram om bolaget Ratos

Ratos aktie

Namn
Ratos
Status
Listad
Ticker
RATO B
Lista
Large Cap
Aktier
326 016 488
Sektor
Finans