SKF är ett svenskt börsbolag som grundades 1907 och är idag en av världens ledande tillverkare av kullager, tätningar, smörjningssystem och mekatronikprodukter. Bolaget har en stark global närvaro och levererar sina produkter till olika industrier, inklusive fordons-, energi-, gruv- och verkstadssektorn.

SKF är känt för sin höga kvalitet och tekniska expertis, vilket har gjort dem till en pålitlig partner för företag över hela världen. Bolaget har en stark forsknings- och utvecklingsavdelning och strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller innovation och teknik.

En viktig del av SKF:s affärsmodell är att erbjuda sina kunder lösningar som hjälper till att minska energiförbrukningen och miljöpåverkan. Genom att utveckla effektiva produkter och system bidrar SKF till en hållbar utveckling och hjälper sina kunder att uppnå sina miljömål.

SKF är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stabil tillväxt och har en stark marknadsposition. Med sin långa historia och starka varumärke är SKF en av Sveriges mest framstående företag och en viktig aktör inom den globala industrin.
Telegram om bolaget SKF

SKF aktie

Namn
SKF
Status
Listad
Ticker
SKF B
Lista
Large Cap
Aktier
455 351 068
Sektor
Råvaror