Wallenstam är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget grundades 1944 och är idag en av Sveriges största fastighetsägare och förvaltare. Wallenstam äger och förvaltar både bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter i framförallt Göteborg och Stockholm.

Bolaget har en långsiktig strategi och fokuserar på att utveckla och förvalta hållbara och attraktiva fastigheter. Wallenstam strävar efter att skapa värde för både sina aktieägare och hyresgäster genom att erbjuda moderna och energieffektiva boende- och arbetsmiljöer.

Wallenstam har en bred fastighetsportfölj som inkluderar allt från nybyggda bostäder till kontorslokaler och handelsfastigheter. Bolaget har även ett stort fokus på hållbarhet och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan genom energieffektiviseringar och användning av förnybar energi.

Som börsbolag är Wallenstam noterat på Stockholmsbörsen och har en stabil ekonomisk utveckling. Bolaget har en stark position på marknaden och har genom åren visat på goda resultat och tillväxt.

Sammanfattningsvis är Wallenstam ett börsbolag inom fastighetsbranschen som är känt för sin långsiktiga strategi och fokus på hållbarhet. Bolaget äger och förvaltar en bred portfölj av fastigheter och strävar efter att skapa värde för både aktieägare och hyresgäster.
Telegram om bolaget Wallenstam

Wallenstam aktie

Namn
Wallenstam
Status
Listad
Ticker
WALL B
Lista
Large Cap
Aktier
660 000 000
Sektor
Finans