Mest lästa

8 red flags att se upp för när du dejtar – enligt experten: "Viktigt"

Så kommer du över ditt ex snabbare – experten: “Då kan du gå vidare”

Har du svårt att släppa taget om din före detta partner? Då är du långt ifrån ensam. Enligt “Gift vid första ögonkastet”-experten Fredric Bohm finns det däremot vissa sätt som gör att det är lättare att komma över ditt ex. – Då är din hjärna klar med det och kan släppa problemen, förklarar han för Nyheter24.

För tidig utlösning? Det här kan det bero på • Så "håller du längre" under sex

Att få tidig utlösning är vanligt, men när klassas det egentligen som ett sexuellt problem och vad kan man göra för att "hålla längre"? Nyheter24 frågade Tom Peters som är sexolog hos RFSU. – Har det hänt några gånger är det lätt att bli orolig att det ska hända igen, säger han.

Svenskarna svarar: Så ofta får vi orgasm under sex • Skillnaden mellan män och kvinnor

Att få orgasm under sex är långt ifrån givet och det visar sig, i Lelos Onanirapport 2023, att det är stor skillnad mellan män och kvinnor när det gäller hur ofta man kommer.

Därför är män mer nyfikna på polygami jämfört med kvinnor – enligt sexinspiratören

Lelo har i en rapport kommit fram till att män är de som är mest intresserade av att testa ett ​polyamoröst förhållande. Sexinspiratören Marika Smith förklarar varför hon tror att det är så.

Ångest över att vara singel? Här är fyra frågor att ställa dig själv

Är du rädd för att bli ensam? Är det så att dina vänner skaffar partners men du fortfarande är hopplöst singel? Nu har Nyheter24 talat med en psykolog som ger några tips på hur man kan komma över singelångesten.

LISTA: Här är sexleksakerna som svenskarna älskar

Grannen, jobbet eller sex med flera? Det tänker flest svenskar på när de onanerar

Vad tänker du på när du onanerar? Svaret på frågan skiljer sig onekligen åt, enligt Lelos senaste Onanirapport.

Detta får du ALDRIG göra på första dejten – enligt tv-profilen: "Inte trevligt"

Är du på jakt efter kärleken? Eller har du kanske redan träffat den genom år av dejtande? Oavsett vad så finns det några saker du bör ha koll på för att ge dejtandet bättre förutsättningar. Och några saker du aldrig ska göra.

Otrohetssäkra en relation? Expertens bästa råd – så minimerar du risken: "Viktigt"

5 heta tips: Porriga ljudböcker hos Bookbeat – perfekta för en sensuell stund

Vill du förgylla din tillvaro och är sugen på en sensuell stund? Nyheter24 har satt ihop en lista på fem heta ljudböcker från Bookbeat, med olika teman och längd, för att passa just dig. Listan innehåller heta berättelser om trekanter, rollspel och otrohetssex.

6 varningstecken – då går ni igenom en allvarlig kris i förhållandet: “Inte det man tror”

I en intervju med Nyheter24 berättar “Gift vid första ögonkastet”-experten och parterapeuten Fredric Bohm om den röda tråd som finns bland kriserna de flesta par går igenom, och vad du bör hålla utkik efter. – Det finns kriser på ytan och så finns det reella kriser som ligger under det, förklarar Bohm.

Så konfronterar du den som ghostat dig – expertens tips: "Fegare i dag"

Här är personen som ALLTID kommer vara otrogen mot dig • Åldern • Jobbet • Egenskaperna

Visste du att det finns en viss typ av person som med mycket hög sannolikhet kommer att vara otrogen, oavsett vilken relation denne är i? För Nyheter24 berättar Angela Ahola, som är doktor i psykologi och som skrivit boken "Den nakna sanningen", om personen som inte drar sig för att bedra sin partner.

5 heta tips: Porriga ljudböcker på Storytel – perfekta för en sensuell stund

Känner du dig sugen på en sensuell stund hemma? Nyheter24 har satt ihop en lista på fem heta ljudböcker, med olika teman och längd för att passa just dig. Listan innehåller heta berättelser om både eskortflickor, par och passionerat lesbiskt sex.

7 tecken på att du är bra i sängen – det här är helt avgörande

Psykologen svarar: Så pratar du med din tonåring om riskerna med nakenbilder

Det är inte det lättaste att prata med sin tonåring om riskerna med nakenbilder. Hur inleder man som förälder den diskussionen? Det svarar psykologen Mathias Ortlieb på.

Erotiska poddar med snuskgaranti – här är 5 heta tips

5 saker du måste undvika för att lyckas med dejten: "Det gör man inte..."

Att gå på dejt kan ibland vara nervöst och läskigt för många. Nyheter24 har tagit proffshjälp av "Första dejten"-profilen Daniel Meyn som listar vad du bör ha koll på.

10 perfekta ice breakers till Tinder – som garanterat fungerar

Går det trögt på Tinder eller har du helt enkelt bara svårt att komma på vad du ska skriva efter att du matchat med någon? Lugn, vi hjälper dig. Här kommer några trevliga ice breakers som garanterat kommer att sätta igång samtalet.

Beatrice och Johan håller på med BDSM – berättar om sexlivet: "När vi är barnlediga..."

Sexologen tillika psykologen Beatrice Lindéh ägnar sig åt BDSM tillsammans med maken Johan Lindéh. För Nyheter24 berättar hon om hur paret får till sitt BDSM-sex i vardagen och hur de förhåller sig till stoppord. – Tänja gränser kan man göra om det är uppgjort, säger hon.

Låg sexlust? Det beror det på – och så får du tillbaka den: "Väck nyfikenheten"

Sexlusten varierar genom livet och det finns inget facit på hur sexlusten ska se ut för just dig – men det finns knep för att få tillbaka gnistan igen. Här listar Nyheter24 med hjälp av sex- och förlossningscoachen Erika Alsborn hur du "kommer" tillbaka igen.

Ny undersökning visar: Här bor Sveriges kåtaste invånare

Var bor svenskarna som är kåtast respektive okåtast? Och vilken sexleksak är det vi köper mest av? Nyheter24 har tagit reda på svaret.