BTS Group är ett börsbolag som är specialiserat inom affärsutveckling och ledarskapsträning. Bolaget grundades 1986 och har sedan dess blivit en global ledare inom sitt område.

BTS Group erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att utveckla sina affärer och stärka sina ledare. Genom att kombinera expertkunskap inom affärsstrategi och beteendevetenskap, skapar BTS Group innovativa program och verktyg som hjälper företag att nå sina mål.

Bolaget har ett imponerande kundregister som inkluderar några av världens största företag inom olika branscher. BTS Group har kontor och partners över hela världen, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda sina tjänster globalt.

BTS Group har ett starkt rykte för att leverera resultat och har vunnit flera utmärkelser för sin framstående verksamhet. Bolaget har också ett dedikerat team av erfarna konsulter och tränare som arbetar nära sina kunder för att säkerställa att de får den bästa möjliga upplevelsen.

Sammanfattningsvis är BTS Group ett framstående börsbolag inom affärsutveckling och ledarskapsträning. Med sin expertis och globala närvaro hjälper de företag att växa och utvecklas på en konkurrensutsatt marknad.
Telegram om bolaget BTS Group

BTS Group aktie

Namn
BTS Group
Status
Listad
Ticker
BTS B
Lista
Mid Cap
Aktier
19 396 819
Sektor
Industri