Engcon är ett svenskt börsbolag som grundades 1990 och är specialiserat på att tillverka och sälja tiltrotatorer för grävmaskiner. Tiltrotatorn är en innovativ produkt som möjliggör att grävmaskinen kan rotera och luta skopan i alla riktningar, vilket gör arbetet mer effektivt och flexibelt.

Engcon har etablerat sig som en ledande aktör inom sin bransch och har en stark närvaro på marknaden både i Sverige och internationellt. Bolaget har kontor och återförsäljare i flera länder runt om i världen och deras produkter används av entreprenadföretag och maskinuthyrningsföretag över hela världen.

Engcon är känt för sin höga kvalitet och innovativa teknik. Bolaget investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de bästa produkterna på marknaden. De strävar också efter att vara en hållbar och ansvarsfull aktör genom att minimera sin miljöpåverkan och arbeta för en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Börsbolaget Engcon har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har en stark finansiell ställning och har en långsiktig strategi för att fortsätta växa och utvecklas på marknaden. Engcon är ett spännande bolag att följa och har potential att fortsätta vara en framgångsrik aktör inom sin bransch.
Telegram om bolaget Engcon

Engcon aktie

Namn
Engcon
Status
Listad
Ticker
ENGCON B
Lista
Mid Cap
Aktier
151 788 000
Sektor
Industri