Lindab International är ett börsbolag som är specialiserat inom ventilation och byggprodukter. Bolaget grundades 1959 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch.

Lindab International erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar inom ventilation, såsom kanaler, ventiler och luftbehandlingsenheter. Deras produkter används främst inom kommersiella och industriella byggnader, men de erbjuder även lösningar för bostäder.

Bolaget har en stark närvaro på den globala marknaden och är verksamt i över 30 länder. De har ett omfattande nätverk av återförsäljare och distributörer som hjälper till att nå ut till kunder över hela världen.

Lindab International är känt för sin höga kvalitet och innovativa produkter. De investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för sina kunder. Bolaget strävar också efter att vara hållbart och miljövänligt i sin verksamhet.

Som ett börsbolag är Lindab International noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat stabil tillväxt och lönsamhet över åren och har en stark position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Lindab International ett framstående börsbolag inom ventilation och byggprodukter. Med sin höga kvalitet, innovativa produkter och globala närvaro är de en betrodd partner för kunder över hela världen.
Telegram om bolaget Lindab International

Lindab International aktie

Namn
Lindab International
Status
Listad
Ticker
LIAB
Lista
Large Cap
Aktier
78 842 820
Sektor
Industri