Peab är ett börsbolag som är verksamt inom bygg- och anläggningsbranschen. Bolaget grundades 1959 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens ledande byggkoncerner. Peab är verksamt i Sverige, Norge och Finland och har över 15 000 anställda.

Bolaget erbjuder ett brett utbud av byggtjänster, inklusive nybyggnation, renovering, anläggningsarbeten och projektutveckling. Peab är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, och har genom åren byggt upp ett starkt varumärke inom branschen.

Peab är även engagerat i hållbarhetsfrågor och strävar efter att vara en ledande aktör inom hållbart byggande. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och att främja socialt ansvarstagande i sina projekt.

På börsen har Peab en stabil position och är en attraktiv investering för många aktieägare. Bolaget har visat god lönsamhet och har en stark finansiell ställning. Peabs aktie har historiskt sett haft en stabil utveckling och har varit en lönsam investering för aktieägare.

Sammanfattningsvis är Peab ett väletablerat börsbolag inom bygg- och anläggningsbranschen. Bolaget har en stark position på marknaden och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med sitt fokus på hållbarhet och god lönsamhet är Peab en attraktiv investering för aktieägare.
Telegram om bolaget Peab

Peab aktie

Namn
Peab
Status
Listad
Ticker
PEAB B
Lista
Large Cap
Aktier
296 049 730
Sektor
Industri