Securitas är ett börsbolag som är specialiserat på säkerhetstjänster och lösningar. Bolaget grundades 1934 och har sedan dess vuxit till att bli en global ledare inom säkerhetsbranschen.

Securitas erbjuder en bred portfölj av tjänster, inklusive bevakning, larm- och övervakningssystem, teknisk säkerhet, brand- och räddningstjänster samt konsultation inom riskhantering. Bolaget har verksamhet i över 50 länder och sysselsätter mer än 370 000 medarbetare världen över.

Securitas har byggt upp ett starkt rykte för sin kompetens och pålitlighet inom säkerhetsbranschen. Bolaget arbetar nära sina kunder för att förstå deras unika behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras verksamhet.

Securitas har också en stark fokus på innovation och teknologi. Bolaget investerar kontinuerligt i forskning och utveckling för att kunna erbjuda de senaste säkerhetslösningarna och vara i framkant inom branschen.

Som ett börsbolag är Securitas också engagerat i att skapa värde för sina aktieägare. Bolaget strävar efter att leverera en stabil och hållbar tillväxt samt att generera lönsamhet på lång sikt.

Sammanfattningsvis är Securitas ett börsbolag som är välkänt inom säkerhetsbranschen och erbjuder en bred portfölj av tjänster och lösningar. Bolaget har en stark global närvaro och är känd för sin kompetens, pålitlighet och fokus på innovation.
Telegram om bolaget Securitas

Securitas aktie

Namn
Securitas
Status
Listad
Ticker
SECU B
Lista
Large Cap
Aktier
573 392 552
Sektor
Industri