Tietoevry är ett ledande nordiskt IT-tjänsteföretag som är noterat på börsen. Bolaget bildades 2019 genom en sammanslagning av Tieto och Evry och har sedan dess blivit en av de största aktörerna inom IT-branschen i Norden.

Tietoevry erbjuder en bred portfölj av IT-tjänster och lösningar till företag och organisationer inom olika branscher. Deras expertis sträcker sig över områden som digitalisering, molntjänster, cybersäkerhet, dataanalys och mjukvaruutveckling.

Bolaget har en stark närvaro i Norden och har även expanderat till andra delar av världen. Med över 24 000 anställda och kontor i över 20 länder är Tietoevry väl positionerat för att möta kundernas behov och leverera innovativa lösningar.

Tietoevry har en stabil ekonomisk grund och har visat på god tillväxt och lönsamhet. Bolaget har en stark kundbas och samarbetar med ledande företag och organisationer inom olika branscher.

Som ett börsbolag är Tietoevry också engagerat i att skapa värde för sina aktieägare. Bolaget strävar efter att leverera konkurrenskraftig avkastning och har en tydlig strategi för att fortsätta växa och utvecklas på marknaden.

Sammanfattningsvis är Tietoevry ett framstående börsbolag inom IT-branschen med en stark närvaro i Norden och internationellt. Med sin breda portfölj av IT-tjänster och lösningar, starka ekonomiska grund och fokus på att skapa värde för aktieägarna är Tietoevry en aktör att räkna med på börsen.
Telegram om bolaget Tietoevry

Tietoevry aktie

Namn
Tietoevry
Status
Listad
Ticker
TIETOS
Lista
Large Cap
Aktier
118 425 771
Sektor
Teknik