Viaplay Group är ett börsbolag inom underhållningsbranschen. Bolaget är känt för sin streamingtjänst Viaplay, som erbjuder ett brett utbud av filmer, TV-serier, sportevenemang och annan underhållning.

Viaplay Group grundades år 2007 och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna inom streaming i Norden. Bolaget erbjuder sina tjänster i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och har miljontals abonnenter i regionen.

Viaplay Group har ett starkt fokus på att erbjuda sina användare en högkvalitativ och varierad underhållningsupplevelse. Genom att samarbeta med olika produktionsbolag och distributörer kan de erbjuda ett brett utbud av innehåll, inklusive populära TV-serier och filmer från både internationella och nordiska marknader.

Utöver filmer och TV-serier erbjuder Viaplay Group även sportevenemang i form av live-streaming. De har rättigheterna att sända en rad olika sporter, inklusive fotboll, ishockey, golf och motorsport. Detta gör att de kan erbjuda sina användare en komplett underhållningsupplevelse.

Viaplay Group är noterat på en börs och har en stark finansiell ställning. Bolaget har kontinuerligt investerat i att förbättra sin plattform och utöka sitt innehållsutbud för att möta användarnas behov och förväntningar.

Med sin starka närvaro på den nordiska marknaden och sitt breda utbud av underhållningstjänster är Viaplay Group väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång inom streamingbranschen.
Telegram om bolaget Viaplay Group

Viaplay Group aktie

Namn
Viaplay Group
Status
Listad
Ticker
VPLAY B
Lista
Large Cap
Aktier
79 122 244
Sektor
Telekom