Awardit är ett börsbolag som grundades år 2009 och är specialiserat på att erbjuda företag och organisationer belöningsprogram och motivationslösningar. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Awardit erbjuder sina kunder skräddarsydda belöningsprogram som syftar till att öka motivationen och engagemanget hos anställda, samarbetspartners och kunder. Genom att erbjuda attraktiva belöningar och incitament kan företag och organisationer stärka sin relation till sina intressenter och främja önskade beteenden.

Bolaget har utvecklat en digital plattform som gör det enkelt för kunderna att administrera och hantera sina belöningsprogram. Plattformen erbjuder även möjligheter till analys och rapportering för att kunna mäta effekten av belöningsprogrammen.

Awardit har etablerat sig som en ledande aktör inom belöningsbranschen och har samarbeten med en rad stora och välkända företag och organisationer. Bolaget har även expanderat internationellt och har kontor i flera länder.

Genom att erbjuda innovativa och effektiva belöningslösningar har Awardit blivit en viktig partner för företag och organisationer som vill öka motivationen och engagemanget hos sina intressenter. Med sin starka position på marknaden och sin förmåga att anpassa sig till kundernas behov ser framtiden lovande ut för Awardit.
Telegram om bolaget Awardit

Awardit aktie

Namn
Awardit
Status
Listad
Ticker
AWRD
Lista
First North
Aktier
8 660 848
Sektor
Teknik