Bonava är ett börsbolag som är specialiserat på att utveckla och bygga bostäder. Bolaget grundades 2016 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom bostadsutveckling i Norden och Tyskland.

Bonava fokuserar på att skapa hållbara och attraktiva bostäder för både privatpersoner och företag. Bolaget strävar efter att erbjuda bostäder som är anpassade efter kundernas behov och önskemål, samtidigt som de tar hänsyn till miljömässiga och sociala aspekter.

Genom att vara aktivt involverade i hela processen, från markförvärv till färdigställande av bostäder, kan Bonava säkerställa hög kvalitet och effektivitet i sina projekt. Bolaget har även ett starkt fokus på att skapa attraktiva och hållbara bostadsområden, där grönområden och gemensamma utrymmen spelar en viktig roll.

Bonava har en stark närvaro på flera marknader, inklusive Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge och Estland. Bolaget har en bred portfölj av projekt, från småskaliga bostadsområden till större stadsutvecklingsprojekt.

Som börsbolag är Bonava noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil och lönsam verksamhet. Bolaget har en stark finansiell ställning och en erfaren ledning som har en tydlig vision för framtiden.

Sammanfattningsvis är Bonava ett börsbolag som är dedikerat till att skapa hållbara och attraktiva bostäder. Med sin starka närvaro på flera marknader och fokus på kvalitet och effektivitet, är Bonava väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång.
Telegram om bolaget Bonava

Bonava aktie

Namn
Bonava
Status
Listad
Ticker
BONAV B
Lista
Mid Cap
Aktier
108 435 822
Sektor
Konsumentvaror