HMS Networks är ett svenskt börsbolag som grundades 1988 och är specialiserat på industriell kommunikation och IoT-lösningar. Bolaget utvecklar och tillverkar produkter och tjänster som möjliggör anslutning och kommunikation mellan olika enheter och system inom industriell automation.

HMS Networks erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive gateways, routrar och switchar, som gör det möjligt för företag att ansluta och integrera olika enheter och system i sina produktionsprocesser. Deras lösningar används inom olika branscher, inklusive tillverkning, energi, transport och byggsektorn.

Bolaget har en stark närvaro globalt och har kontor och partners över hela världen. De har också etablerat sig som en ledande aktör inom industriell kommunikation och IoT-lösningar, och deras produkter och tjänster används av många stora företag runt om i världen.

HMS Networks har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under åren och har en stark finansiell ställning. Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark aktieägarbas.

Med sin expertis inom industriell kommunikation och IoT-lösningar fortsätter HMS Networks att vara en viktig aktör inom den snabbt växande digitala transformationen inom industrin.
Telegram om bolaget HMS Networks

HMS Networks aktie

Namn
HMS Networks
Status
Listad
Ticker
HMS
Lista
Large Cap
Aktier
46 818 868
Sektor
Telekom