AVTECH Sweden är ett börsbolag som är specialiserat på att utveckla och tillhandahålla lösningar inom flygbranschen. Bolaget grundades år 1996 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom sitt område.

AVTECH Sweden erbjuder innovativa produkter och tjänster som hjälper flygbolag att förbättra sin verksamhet och minska sina kostnader. Bolagets främsta produkt är Aventus NowCast, en avancerad väderprognostjänst som ger flygbolag realtidsinformation om väderförhållandena längs deras flygrutter. Detta hjälper flygbolagen att fatta bättre beslut gällande flygplanets rutt och bränsleförbrukning, vilket i sin tur leder till minskade kostnader och minskad miljöpåverkan.

Utöver Aventus NowCast erbjuder AVTECH Sweden även andra lösningar inom flygbranschen, såsom verktyg för bränsleoptimering och flygplansövervakning. Bolaget har etablerat sig som en pålitlig partner för flygbolag över hela världen och har samarbeten med flera stora aktörer inom branschen.

AVTECH Sweden är noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stadig tillväxt de senaste åren och har en stark position på marknaden. Med sin innovativa teknologi och fokus på att hjälpa flygbolag att förbättra sin verksamhet, ser framtiden ljus ut för AVTECH Sweden.
Telegram om bolaget AVTECH Sweden

AVTECH Sweden aktie

Namn
AVTECH Sweden
Status
Listad
Ticker
AVT B
Lista
First North
Aktier
56 479 561
Sektor
Teknik