Eltel är ett börsbolag som är specialiserat inom infrastruktur och tekniklösningar. Bolaget erbjuder sina tjänster inom områden som elnät, telekommunikation, järnväg och väg.

Eltel har en lång historia och har funnits sedan 1950-talet. Bolaget har genom åren etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har verksamhet i flera länder runt om i Europa.

Eltel arbetar med att bygga och underhålla infrastruktur som är avgörande för samhällets funktion. Det kan vara allt från att bygga och underhålla elnät och telekommunikationsnät till att installera och underhålla järnvägssystem och vägar.

Bolaget har en stark kompetens inom teknik och innovation och strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller att erbjuda de bästa lösningarna till sina kunder. Eltel har även ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja en hållbar utveckling.

Eltel är noterat på börsen och har en stabil ekonomi. Bolaget har en stark position på marknaden och har en lång lista av framgångsrika projekt och samarbeten bakom sig.

Sammanfattningsvis är Eltel ett börsbolag som är specialiserat inom infrastruktur och tekniklösningar. Bolaget har en stark position på marknaden och erbjuder sina tjänster inom områden som elnät, telekommunikation, järnväg och väg. Eltel har en stark kompetens inom teknik och innovation och strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller att erbjuda de bästa lösningarna till sina kunder.
Telegram om bolaget Eltel

Eltel aktie

Namn
Eltel
Status
Listad
Ticker
ELTEL
Lista
Mid Cap
Aktier
158 231 081
Sektor
Industri