Indutrade är ett svenskt börsbolag som grundades 1978 och är verksamt inom industriell teknik och komponenter. Bolaget är specialiserat på att förvärva och utveckla företag inom olika sektorer, såsom industriautomation, energi, hydraulik och elektronik.

Indutrade har en stark närvaro på den nordiska marknaden och bedriver även verksamhet internationellt. Bolaget har över 200 dotterbolag och verksamhet i mer än 30 länder runt om i världen. Genom att förvärva och integrera företag inom olika branscher och geografiska områden, strävar Indutrade efter att skapa synergier och öka sin konkurrenskraft.

Indutrade är känt för sin decentraliserade affärsmodell, där dotterbolagen ges stor frihet att driva sin verksamhet på ett självständigt sätt. Detta ger företagen möjlighet att anpassa sig till lokala marknadsförhållanden och kundbehov, samtidigt som de kan dra nytta av Indutrades resurser och expertis.

Bolaget har en stark finansiell ställning och har visat en stabil tillväxt över åren. Indutrade har en stark fokus på hållbarhet och strävar efter att vara en ansvarsfull aktör inom industriell teknik. Bolaget arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande i sin verksamhet.

Indutrade är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark position inom industriell teknik och komponenter. Med sin breda portfölj av företag och sin globala närvaro är Indutrade väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång på marknaden.
Telegram om bolaget Indutrade

Indutrade aktie

Namn
Indutrade
Status
Listad
Ticker
INDT
Lista
Large Cap
Aktier
364 323 000
Sektor
Industri