Xspray Pharma är ett börsbolag som är specialiserat på att utveckla och kommersialisera innovativa läkemedel inom området förbättrad läkemedelsleverans. Bolaget fokuserar på att utveckla läkemedel med hjälp av sin unika teknologi, kallad High-Throughput Technology (HTT), som möjliggör förbättrad löslighet och biotillgänglighet av läkemedel.

Genom att använda HTT kan Xspray Pharma omvandla befintliga läkemedel till nya produkter med förbättrad effektivitet och säkerhet. Bolaget har ett brett utbud av produkter inom olika terapeutiska områden, inklusive cancer, neurologiska sjukdomar och smärta.

Xspray Pharma har etablerat samarbeten med flera stora läkemedelsföretag för att utveckla och kommersialisera sina produkter. Bolaget har också en stark pipeline med flera läkemedelskandidater i olika utvecklingsstadier.

Bolaget är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark finansiell ställning. Xspray Pharma har en erfaren ledningsgrupp och forskningsteam som arbetar för att driva framgångsrika kliniska prövningar och få godkännande för sina produkter.

Xspray Pharma strävar efter att förbättra patienters liv genom att erbjuda innovativa läkemedel med förbättrad läkemedelsleverans. Bolaget fortsätter att investera i forskning och utveckling för att utveckla nya produkter och expandera sin produktportfölj.
Telegram om bolaget Xspray Pharma

Xspray Pharma aktie

Namn
Xspray Pharma
Status
Listad
Ticker
XSPRAY
Lista
Small cap
Aktier
28 946 300
Sektor
Hälsovård