Nelly Group är ett börsbolag som är verksamt inom e-handelsbranschen. Bolaget grundades år 2003 och har sedan dess etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom mode och skönhet på nätet.

Nelly Group driver flera framgångsrika e-handelsplattformar, inklusive Nelly.com, NLY Man och NLY Shoes. Dessa plattformar erbjuder ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer för både kvinnor och män. Bolaget har även ett eget varumärke, NLY by Nelly, som erbjuder trendiga och prisvärda kläder.

Nelly Group har en stark närvaro på den nordiska marknaden, men har även expanderat till andra europeiska länder. Bolaget har en väl etablerad logistik och leveransinfrastruktur, vilket möjliggör snabba och effektiva leveranser till kunderna.

Som börsbolag är Nelly Group noterat på Nasdaq Stockholm. Bolaget har visat en stabil tillväxt och har en stark finansiell ställning. Nelly Group har även fokus på hållbarhet och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande.

Sammanfattningsvis är Nelly Group ett framgångsrikt börsbolag inom e-handelsbranschen, med en stark position på den nordiska marknaden. Bolaget erbjuder ett brett utbud av mode och skönhet på nätet och har visat en stabil tillväxt. Med sin fokus på hållbarhet och socialt ansvarstagande är Nelly Group en aktör att räkna med inom e-handelsbranschen.
Telegram om bolaget Nelly Group

Nelly Group aktie

Namn
Nelly Group
Status
Listad
Ticker
NELLY
Lista
Small cap
Aktier
30 483 985
Sektor
Konsumenttjänster