Mest lästa

För tidig utlösning? Det här kan det bero på • Så "håller du längre" under sex

Därför ska du aldrig sova med blött hår – frisören: "Inget jag rekommenderar"

Har du för vana att duscha och sedan gå och lägga dig med blött hår? Då kan det vara läge att tänka om. För Nyheter24 berättar Erika Lyko, frisör på Lyko, varför.

Ångest efter semestern? Så vet du om du ska söka hjälp • Då är det läge att byta jobb

När semestern börjar lida mot sitt slut och man ska återgå till vardag och jobb kan det väcka negativa känslor hos de flesta. Men hur vet man om det är ångest man drabbats av, när ska man ta professionell hjälp och när är det läge att se sig om efter ett annat jobb? Nyheter24 reder ut allt med hjälp av Kajsa Bergwall, psykolog hos Mindler.

Då ska du söka vård för din huvudvärk – läkaren: "Kan vara allvarliga orsaker bakom"

Huvudvärk kan bero på flera saker och behandlas på olika sätt. Men vad kan man egentligen göra själv, när är det läge att söka vård och hur skiljer man huvudvärk från migrän? För Nyheter24 berättar Filip Saxena, chefläkare på Doktor.se, mer.

Ångest över att vara singel? Här är fyra frågor att ställa dig själv

Är du rädd för att bli ensam? Är det så att dina vänner skaffar partners men du fortfarande är hopplöst singel? Nu har Nyheter24 talat med en psykolog som ger några tips på hur man kan komma över singelångesten.

Då ska du söka vård för ditt håravfall – läkaren: "Kan skapa mycket lidande"

Att drabbas av håravfall är vanligt, men en rad olika orsaker kan ligga till grund för att man börjar tappa hår. Nyheter24 har pratat med Loreto Ferrada, specialistläkare hos Min Doktor, om när det är läge att söka vård för ditt håravfall.

Så vet du att ditt barn fått värmeslag – viktiga varningstecknen du inte får missa

Träningsprofilen Mimmi Kapell: Så tränar du dig enklast till större rumpa

Mimmi Kapell, 28, är den personliga tränaren som specialicerat sig på rumpa och lår. En vanlig fråga hon får är just hur man kort och gott får en större rumpa, och enligt Mimmi är det inte så svårt som folk tror.

Kan du inte sova? Här är maten som kan göra dig trött: "Positiv effekt"

Svårt att sova? Då finns det faktiskt vissa livsmedel som, enligt forskning på ämnet, kan hjälpa dig på traven – och flera av dem finns i frukt och grönt-hyllan. – Det kan ha en positiv effekt på sömnen, säger sömnforskaren Christian Benedict.