Mest lästa

Därför känner du igen Zayera Khan i Robinson 2024

Kemo Samateh skickas ut från Robinson 2024 – råkade försäga sig

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson 2024 som Anders Lundin berättar för deltagaren Kemo Samateh att han inte får stanna kvar på ön utan genast måste packa sina saker och resa hem till Sverige.

Robinson 2024: Så fick Hanna sitt märke i ansiktet

Robinson 2024 är i full rullning och redan första veckan har det vankats blod, svett, tårar och drama. En av de som befunnit sig i händelsernas centrum – det är Hanna Danemyr.

Marie Louise om vad hon ångrar i Hotell romantik: "Jag önskar att..."

Marie Louise, 69, är en av de starkaste karaktärerna i säsong två av Hotell romantik. För Nyheter24 avslöjar hon nu vad hon ångrar mest i programmet.

Marie Louise om Sven-Erik i Hotell Romantik: “Väldigt..."

Både Marie Louise och Sven-Erik har blivit två omtalade karaktärer i säsong två av Hotell romantik. Nu avslöjar Marie Louise vad hon egentligen tycker om Sven-Erik.

Hon tjänar mest i Robinson 2024

Vad tjänar egentligen årets deltagare i Robinson? Det är en salig blandning, allt från skrala konton med inkomster på 0 kronor till miljonbelopp. Nedan listar vi de fem deltagare som tjänar mest.

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

Ulrika Jonsson attackerad av sin hund: "Skaffa en bulldog sa dom..."

Den svenska tv-profilen Ulrika Jonsson har attackerats av sin bulldog. På Instagram berättar hon mer om vad som hände.

Kunderna tappar håret av kända schampot: "Helt förstört"

Flera kunder har reagerat dåligt på hårprodukterna från kändisfrisören Bobby Oduncus märke Bobbys Hair Care. Det handlar bland annat om att de ska ha drabbats av håravfall. "Mitt hår blev helt förstört", skriver en besviken kund.

Antikrundan-besökaren Rickard Thunér aldrig glömmer: "Ett öppet sår"

Miljonregn över Anders Lundin – så mycket drar han in

Folkkära Anders Lundin är tillbaka som programledare för Robinson. Nyheter24 har tittat närmare på programledarens inkomst.

Han tjänar mest i Hov1 – drar in miljonlön

Hov1 är en av Sveriges främsta hiphop-grupper och består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson. Men vem av dem har högst lön? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Marie Louise om vad hon ångrar i Hotell romantik: "Jag önskar att..."

Samir Badran dumpade Sigrid Bernson – på ett chockartat sätt

Sigrid Bernson blev ett med hela Sverige när hon stegade in i Let's Dance 2011. Men sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna. Här är allt du vill veta om pojkvän, familj utmattningen men även vägen tillbaka.

Pernilla Wahlgren ryter ifrån mot följaren: “Det är vidrigt”

Sanningen bakom Agneta Sjödins utseendeförändring: “Ekonomiskt”

Agneta Sjödin har hyllats för sin nya look, och för Nyheter24 har hon berättat om sin tanke bakom det nya svallet. – Det är någon sorts kraft i det här vita håret, säger programledaren.

Det här får Anne Lundberg ALDRIG göra i Antikrundan

Antikrundan rullar vidare, och som vanligt så är det Anne Lundberg som med van hand guidar tittarna bland allt från loppisfynd till arvegods. Men visste du att det finns en väldigt viktig regel som både Anne Lundberg och experterna måste förhålla sig till i Antikrundan?

EPA-ungdomarna rasar på Fröken Snusk: "Usel"

Fröken Snusk senaste låt "Weed i raggarbil" tillsammans med Snoop Dogg ratas av EPA-fansen. – Jag tycke den var usel, förjävlig, säger en av ungdomarna till P4 Kronoborg.

Därför känner du igen Zayera Khan i Robinson 2024

Zayera Khan är en av de färgstarka deltagarna i Robinson 2024. Men känner du igen henne från något annat? Det är inte så konstigt.

Skådespelaren Sten Elfström är död

Skådespelaren Sten Elfström har gått ur tiden. Han har medverkat i produktioner som bland annat Beck och Solsidan.