Mest lästa

Så dyrbar kan din gamla mobiltelefon vara: "Sålts för hundratusentals kronor"

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.

Därför ska du INTE lägga din blöta telefon i ris

Den klassiska metoden att lägga en blöt iPhone i ris är en dålig idé. I alla fall om man ska tro iPhone-skaparna själva.

Vill du bli frilansare? Här är de tjänster som efterfrågas mest – och minst

En ny analys av frilansplattformen Upwork visar vilka tjänster som ökat och minskat i efterfrågan sedan chattroboten ChatGPT lanserades.

Ny dejting-app – kräver bra ekonomi

En ny dejting-app, baserad på kreditvärdighet, har lanserats. Appen har dock kritiserats för att förstärka klyftor i samhället.

Forskare: AI måste ha en inbyggd dödsknapp

​En grupp forskare vid universitetet i Cambridge har presenterat en rapport som föreslår en inbyggd dödsknapp i AI-system.

Enorma lönetappet: Så lite tjänade Apples vd under 2023

Styr telefonen med tungan – nya prototypen

En ny produkt som låter dig styra din telefon eller en annan Bluetooth-enhet med tungan har visats upp på teknikmässan CES i Las Vegas.

Sam Altmans största skräck med AI-utvecklingen: "Det läskiga är..."

I Bill Gates podcast uttrycker nu Sam Altman sin hittills största oro över den artificiella intelligensens framtida påverkan på mänskligheten.

​Översvämning av AI-genererade böcker: "Måste oroa oss"

En stor mängd AI-genererade böcker har översvämmat Amazon. Med det medföljer flera risker för författaryrket in framtiden.

OpenAI släpper ny tjänst för företag – det här gäller

OpenAI har släppt en ny tjänst riktad till mindre företag. Den medför flera nya funktioner för användning av AI på arbetsplatsen.

Nya lyxhörlurarna visas upp på CES – enorma prislappen

Företaget Breggz har visat upp sina lyxhörlurar på teknikmässan CES med en prislapp som kan få en att höja på ögonbrynen.