Mest lästa

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Missen i "Gift vid första ögonkastet": ”Inte på riktigt väl?”

"Gift vid första ögonkastet" har dragit igång och hittills har tittarna fått se ett av paren gifta sig. Men deltagaren Emmy var inte helt beredd.

Robinson 2024: Vi måste prata om det killarna gjorde på stranden

Under söndagens avsnitt av Robinson var det en scen som antagligen väckte starka känslor hemma i tv-sofforna.

Trädgårdstider anmälda: "Många som reagerat starkt"

Ett avsnitt av Trädgårdstider i SVT har nu anmälts till Granskningsnämden. Detta efter att ett speciellt inslag med Malin Persson fick en väldigt insatt tittare att reagera...

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Linnea gifte sig med Jim vid första ögonkastet: "Irriterande"

4 meter höga fönster och eget spa – här är Anders Öfvergårds nya drömhus

Fyra meter höga fönster. En egen relaxavdelning. Sju rum. Och en magnifik takhöjd. Här är Anders "Arga Snickaren" Öfvergårds nya lyxhus. – Jag är jätteglad, säger Anders Öfvergård om sitt nya drömställe.

Malou von Sivers attackerad på bussen: "Oförskämt"

Att vara känd har många fördelar. Men det är inte alltid en dans på rosor. Fråga bara den folkkära programledaren Malou von Sivers som råkade ut för något obehagligt när hon åkte buss.

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.