Mest lästa

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Här är namnen ingen vill ge sina barn – rasar i popularitet

Letar du efter ett namn som är unikt? Här är listan över namnen som minskade mest i popularitet 2024.

Maria, 43, har flippat bostäder för 50 miljoner: "Frihet"

Maria Friström, 43, sadlade om från fysioterapeut och kommunikatör till fastighetsinvesterare som ägnar sig åt flipping. – Det var en villa jag köpte, utan att ha sett den, säger hon till Nyheter24, om det första projektet hon tog sig an.

5 jobb med låg konkurrens – och lön på upp till 46 000 kronor

Letar du efter nytt jobb? Här är 5 yrken där chansen till jobb är stor och medellönen ligger på minst 35 500 kronor.

Viktiga detaljen när du tvättar bilen – kan ge fängelsestraff

Nu när våren är här är det många som vill tvätta sina bilar. Men många känner inte till att man inte får tvätta sin bil var som helst, berättar Miljöinspektören Sevil Selimov för P4 Sjuhärad.

Så tar sig råttorna in i din bil: "Klättrar upp"

Råttor kan orsaka stor skada om de tar sig in i en bil. Så hur bär de sig åt för att komma in i fordon och vad kan man göra för att stoppa dem? Nyheter24 frågade Anticimex-biologen Thomas Persson Vinnersten.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Så tar sig råttorna in i din bil: "Klättrar upp"

Restaurangen serverar larver till lunch: "Som kycklingfärs"

Är du sugen på att testa att äta larver? Då kan du bege dig mot Södertäljes stadshus där man just nu testar att ha larver i tacofärsen som serveras till lunch.

Ingemar Stenmarks förmögenhet: Miljonbolaget och lönen

Med 86 världscupsegrar och flera VM- och OS-guld är Ingemar Stenmark en gigant inom alpin skidsport. Men hur står det till på den ekonomiska fronten? Nyheter24 har kikat närmare på Stenmarks inkomst.

Vårvärme på ingång – kan bli 20 grader i påsk

​Våren väntar runt hörnet och nu kommer efterlängtade besked om vårvärme. Om du bor i södra och mellersta Götaland kan du förvänta dig temperatur upp till 20 grader till påskhelgen.

Tullens vidriga upptäckt: "Tänder och hela paketet"

Tullinspektören Olivia Karlsson berättar om en minst sagt vidrig upptäckt som hon gjorde på jobbet. Kvinnan som blev gripen med fyndet förklara sig med att det "Skulle lindra mot hosta".

Hyra ut bostad? Här är hemförsäkrings-missen du vill undvika

Funderar du på att hyra ut din lägenhet? Oavsett om det är en bostadsrätt eller hyresrätt så finns en rad regler att hålla koll på. Nyheter24 har pratat med Fredrik Strömsten, medgrundare till Qasa, som berättar om den stora hemförsäkrings-missen som många gör.