Mest lästa

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.

Anders Bagges rädsla – vill flytta från Sverige: ”Oacceptabelt”

Anders Bagge, mest känd som jurymedlem i tv-programmet Idol, funderar på att flytta ifrån Sverige. I ett inlägg på Instagram skriver han att han vill skydda sin familj och sina hundar.

Malou von Sivers attackerad på bussen: "Oförskämt"

Att vara känd har många fördelar. Men det är inte alltid en dans på rosor. Fråga bara den folkkära programledaren Malou von Sivers som råkade ut för något obehagligt när hon åkte buss.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Sebastian åkte ur Sveriges mästerkock: "Skitjobbigt"

Hollywoodfrun Elena Belle och pojkvännen Gleb Savchenkos har gjort slut

Hollywoodfrun Elena Belle och "Dancing With the Stars"-stjärnan Gleb Savchenko har gjort slut. Deras relation verkade skakig under 2023 och det spekulerades redan då om de hade gjort slut, men nu är det bekräftat.

Lamprechts smygvideo visar upp Kristin Kaspersens superkropp

Filip Lamprecht smygfilmade sin mamma Kristin Kaspersen på gymmet. Och det har minst sagt lyfts både en och två vikter under hennes 54 år på jorden.

Därför ljög Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus om skilsmässan

Agnetha Fältskog utgör det ena A:et i Abba. Men vad vet du egentligen om sångerskans liv innan och efter den svenska popgruppens dundersuccé? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Fältskog.

Hanna Friberg erkänner efter hatstormen: "Därför gick jag på Bajen-matchen"

Det var under söndagens allsvenska premiär som Hanna Friberg gick i Hammarbys marsch samt på matchen.

Benny Anderssons son är gift med kända artisten

ABBA-ikonen Benny Andersson har hunnit med en hel del under sitt jordeliv – här är allt du vill veta om hans karriär, förmögenheten, äktenskapet med Anni-Frid Lyngstad, vem han är gift med idag och vilka hans barn är.