Mest lästa

Nu avslöjar Lisa Maria Jönsson sin och Farmen-Tims hemliga relation

Samir Badran dumpade Sigrid Bernson – på ett chockartat sätt

Sigrid Bernson blev ett med hela Sverige när hon stegade in i Let's Dance 2011. Men sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna. Här är allt du vill veta om pojkvän, familj utmattningen men även vägen tillbaka.

Nicci Hernestig på dejt med världskändis – skapar rubriker i England

Nicci Hernestig skapar STORA rubriker i England. Detta då hon i helgen sågs på en dejt med en italiensk världskänd profil med över 1,6 miljoner följare på Instagram. I brittisk press kallas Nicci nu för "Stunning Love Island-star" – och flera stora tidningar har nu skrivit om Nicci och hunkens dejt.

Han tjänar mest i Hov1 – drar in miljonlön

Hov1 är en av Sveriges främsta hiphop-grupper och består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson. Men vem av dem har högst lön? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Därför hånas Lulu Carter och Carolina Gynning för nya bilden

Lulu Carter och Carolina Gynning har rört upp starka känslor på sociala medier. Detta efter att de delade sina kontroversiella åsikter kring något som minst sagt brukar engagera...

Så blir du Christina Schollins nya assistent – lättare än du tror

Är du tekniskt kunnig? Bor du i närheten av Gustavsberg utanför Stockholm? Kan du utföra enklare vardagssysslor? Då kanske du är den perfekta kandidaten som Christina Schollins nya personliga assistent.

Nya bilderna på Lasse Kronér avslöjar STORA viktraset

Därför håller Lasse Kronér sin nya flickvän hemlig

Efter att ha varit ett par i tre år så har Lasse Kronér och hans hemliga flickvän nu tagit nästa steg i sin relation och flyttat ihop.

Jessica Almenäs anklagas för vikthets: "Fy vad osmakligt"

En bild som Jessica Almenäs la ut på sin Instagram Story har nu väckt stor debatt och programledaren möts nu av hård kritik från besvikna följare. "Hoppas folk avföljer hennes vikthetskonto", "Jag trodde hon var vettig men skenet bedrar" och "Fy vad osmakligt" är några reaktioner.

Olof Lundhs kontrakt får Bianca Ingrosso att tappa hakan: "Men gud"

Därför tog det slut mellan Paow och Cristian Brennhovd – egentligen

För ett par veckor sedan planerade Paulina "Paow" Danielsson och Cristian Brennhovd för en framtid med barn. Men så blev det inte. På Instagram har Paow berättat att de har gjort slut, och nu berättar Cristian mer om anledningen till att paret gick skilda vägar.

Erika Persson om mamma Gunillas kärleksliv: “Väldigt kul”

Gunilla Persson är singel och har inte varit kär på många år. För Nyheter24 avslöjar dottern Erika Persson en viss detalj om mamma Gunillas framtida man…

Svensk rappare körde drogpåverkad – stoppades i centrala Stockholm

Katrin Zytomierska: "Följ denna lista så är du smal till sommaren"

Katrin Zytomierska gör reklam för Clean Eating och ger i samband med det sina bästa tips för att "gå ner fort som fan". Vi varnar för att denna text kan vara extremt triggande.

Miljonregn över Bianca Ingrosso – här är stjärnans monsterlön

Mia Skäringer visar superkroppen i nytt klipp: "Är ju i toppform"

Skådespelaren och komikern Mia Skäringer, 47, har hittat träningsformen som funkar för henne. I ett nytt klipp berättar Mia om hemligheten bakom hennes starka kropp – och följarna är oerhört imponerade. "Jäklar sicken kropp!" och "DAMN" är några reaktioner.

Lee Christiernsson hyllas efter nya, modiga inlägget

Lee Christiernsson berättar nu på sin Instagram att resan från Snickarbjörn till Lee fortsätter. "Nu har det startat", skriver hen.

Rickard Olssons fräcka skämt om Ulf Kristersson: "Önskar någon..."

Ulf Kristersson hyllades med stående ovationer när USA:s president Joe Biden höll sitt State of the Union-tal. Någon som hade ett och annat att säga om det hela var tv-profilen Rickard Olsson, som fyrade iväg ett syrligt skämt om den svenska statsministern.

Hon är stjärnskottet Malte Gårdingers mamma

Malte Gårdinger är en av Sveriges just nu hetaste skådespelare. Men vad vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Gårdinger.

Linda Bengtzing visar sin mage – utan filter: "Jag har tänkt herregud"

Linda Bengtzing fyller 50 år – och den folkkära Mello-drottningen känns säkrare än någonsin. På Instagram hyllas hon nu för en ärlig bild från en dag i livet som tvåbarnsmamma. "Bra där med filterlöst inlägg som speglar den enkla, nakna, sanningen", skriver en följare till Linda.