Mest lästa

Kemo Samateh skickas ut från Robinson 2024 – råkade försäga sig

Marie Louise om Sven-Erik i Hotell Romantik: “Väldigt..."

Både Marie Louise och Sven-Erik har blivit två omtalade karaktärer i säsong två av Hotell romantik. Nu avslöjar Marie Louise vad hon egentligen tycker om Sven-Erik.

Hon tjänar mest i Robinson 2024

Vad tjänar egentligen årets deltagare i Robinson? Det är en salig blandning, allt från skrala konton med inkomster på 0 kronor till miljonbelopp. Nedan listar vi de fem deltagare som tjänar mest.

Marie Louise om dejtandet efter att ha fyllt 69: "Vet vad jag vill ha"

Marie Louise Hommerberg deltar i säsong två av Hotell romantik. Nu avslöjar hon för Nyheter24 hur hennes sex- och dejtingliv ser ut.

Antikrundan-besökaren Rickard Thunér aldrig glömmer: "Ett öppet sår"

Rickard Thunér har varit med i "Antikrundan" på SVT sedan 2007 och har mött många människor under inspelningarna. Men en person minns han lite särskilt. – Han var så otroligt fin.

Robinson 2024: Tittarna kräver svar om detaljen i Ci:s ansikte

Robinson 2024 är i full rullning med en rad olika spännande saker som händer på ön. Men det finns en annan grej som tittarna riktat fokus på.

Masked Singer 2024: Här är kändisarna på läckta listan

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

Robinson 2024 är i full rullning men det är många saker som sker bakom kulisserna som tittarna inte har en aning om.

"Leif och Billy"-Klas lämnar Alfred för nytt jobb

Stjärnduon "Leif och Billy" har blivit ett med hela svenska folket. Tack vare succén lever idag kompanjonerna Klas Eriksson och Alfred Svensson ut sin stora humordröm – men nu lämnar Klas duon för nytt jobb.

Nya beskedet om SVT:s Det sitter i väggarna: "Gör allt vi kan"

Frågan om "Antikrundan" som Rickard Thunér vägrar svara på

Det finns en fråga, som rör "Antikrundan" i SVT, som experten Rickard Thunér inte vill svara på. – Då känns det som att det blir en förbannelse, säger han med ett skratt till Nyheter24.

Farmen-Wincents avslöjande om alkoholen på slutfesten

I slutet av varje inspelning av TV4:s Farmen brukar det vara en stor efterfest för alla deltagare, där även delar av produktionen brukar närvara. För Nyheter24 har Hans Wincent avslöjat vissa detaljer om tillställningen…

Det tycker Maria Sur om Marcus & Martinus: “De är väldigt…"

Maria Sur tävlar i finalen av Melodifestivalen 2024, mot bland annat de favorittippade tvillingarna Marcus och Martinus. För Nyheter24 har Maria tidigare sagt vad hon tycker om sina norska konkurrenter...

Vem vinner Melodifestivalen 2024? Odds i finalen

Vem vinner Melodifestivalen 2024 och vad blir egentligen resultatet i finalen? Inför avgörandet pekar oddsen ut ett bidrag som överlägsen vinnare.

Sven-Erik om sexet efter att ha fyllt 70: “Mer fokuserad”

Sven-Erik Sjögren, 72, är en deltagare från Hotell romantik säsong två. För Nyheter24 berättar han om hur sexlivet ser ut för de som är över 70.