Mest lästa

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

Malou von Sivers attackerad på bussen: "Oförskämt"

Att vara känd har många fördelar. Men det är inte alltid en dans på rosor. Fråga bara den folkkära programledaren Malou von Sivers som råkade ut för något obehagligt när hon åkte buss.

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Svenska influencern raderar kroppsbild efter hatstorm

Jelena Meacham publicerade under veckan en bild på sin mage. Men efter att bilden genererade ett mindre ramaskri på sociala medier raderade hon den.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

Leif Mannerströms plånbok – så mycket tjänar folkkära kocken

Leif Mannerström är en av Sveriges igenkända och folkkära kockar. Om det märks på hans lön? Ja, det skulle man kunna säga. Nyheter24 har tagit en närmre kik på Mannerströms inkomst och bolag.

Allt om Linda Thelenius: Barn, make och Big Brother

Följarna rasar på JLC efter senaste videon: ​"Skärpning"

JLC är i ett nytt blåsväder efter en Youtube-video som de publicerade i dagarna. Nu rasar följarna på gruppen, här får du veta varför.

Gunilla Persson vägrar att svara på Filip Hammars intima fråga

Vad var det egentligen Filip Hammar ville veta om Gunilla Persson – men som hon vägrade att svara på? "Det tänker jag inte kommentera", säger Gunilla.

Det gör Leif Mannerströms barn idag: "Bra som tusan"

Leif Mannerström är en svensk krögare och tv-personlighet. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Leif Mannerström.

Gunilla Persson har pojkvän: "Folk vet vem det är"

Gunilla Persson har pojkvän – och har haft i över två och ett halvt år. Det avslöjar hon i "Filip & Fredrik Svarar".

Vois vd rasar mot Fröken Snusks nya låt: "Djupt oroad"

Fröken Snusk och låtskrivaren Rasmus Gozzi har släppt en ny låt. Där sjunger de om att åka elsparkcykel full. Nu rasar Vois vd och medgrundare.